Jakub Smolík

Jakub Smolík

Koncert

Koncertní program Jakuba Smolíka je sestaven z největších hitů (Ave Maria, Víš, Prý chlapi nebrečí, Až se ti jednou bude zdát, Sen kovbojů, Říkej mi táto…) a samozřejmě i nových písní z posledního alba Paleta života, které jsou doplněny o promítání klipů a fotek, scénky a vtipy. Vystoupení Jakuba Smolíka se díky tomu těší oblibě nejen pro svou romantičnost, ale také pro vtipně okomentované historky ze života a aktuálního společenského i politického dění.

Těží ze své image, pěkných skladatelských kousků Z.Bartáka, Fr.Kasla nebo J. Zmožka, ale i nesmírně vytříbeného vkusu pro výběr coververzí starších českých šlágrů, které mladší část publika dnes zná především díky němu.

J. Smolík má na kontě více než 20 alb a patří k českým interpretům s největší fanouškovskou základnou. Jeho koncerty doprovázeny jeho doprovodnou skupinou a vokalistkami jsou obohaceny nejedním zážitkem, humorem i jevištní zábavou, čímž umocňuje divácký zážitek a potvrzuje skutečnost, že jeho představení není jen běžný koncert, avšak i zábavné show.

Délka akce: 120 minut
Rok výroby: 2016
Datum lokální premiéry: 7. březen 2017
Datum světové premiéry: 9. listopad 2016

Galerie

Informace o akci a jejím konání

Sólový spev

  • Jakub Smolík, Česká republika

ZŮSTAŇ INFORMOVANÝ O NAŠICH NOVINKÁCH

Přihlas se do našeho newsletteru a budeme ti zasílat novinky přímo na e-mail.