BLACK BAND

BLACK BAND

BLACK BAND - KONCERT

Snad každý, kdo má více než pětatřicet nostalgicky vzpomíná na éru tanečních zábav, plesů, stužkové slavností, kde nesměla chybět "živá hudba" ... Doba se mezitím změnila, nastoupila doba diskoték a od té doby většinu společenských událostí doprovází reprodukovaná hudba.

Tatáž nostalgie přivedla v roce 2001 i Petra Apolena - lídra hudební skupiny BLACK BAND k vytvoření seskupení, které by oživilo éru tanečních orchestrů hrajících "všechno", kde všechno znamená taneční hudbu od let sedmdesátých až po současnost, krásné romantické melodie, lidové písně v originálních aranžmá a současné rytmické taneční melodie - jednoduše skladby, při kterých ani méně zdatný tanečník nemusí mít pocit, že mu to na parketu nejde ...

Obsazení BLACK BAND-u zaručuje kvalitní hudební produkci a vysokou profesionalitu. Základem jsou klávesové nástroje, doplněné o kytaru, saxofon a kapela je připravena na elegantní zábavu. Kapele však dává jedinečný zvuk zpěvačka Jana Apolenová se svým sametovým hlasem v doprovodu tří mužských vokálů. Zárukou kvalitní produkce je i vlastní aparatura postačující na ozvučení kulturních domů až po volné prostranství, či přírodní amfiteátry.

V březnu roku 2013 se BLACK BAND stal součástí Československé lidové televize šlágr a zároveň pravidelných hostům v jejím koncertních a hudebně - zábavných programech.

Délka akce: 90 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 25. říjen 2019
Datum světové premiéry: 25. říjen 2019

Galerie

Informace o akci a jejím konání

ZŮSTAŇ INFORMOVANÝ O NAŠICH NOVINKÁCH

Přihlas se do našeho newsletteru a budeme ti zasílat novinky přímo na e-mail.